Pienestä Waate-Kammarista teet ihania löytöjä – valikoimassamme on useita jännittäviä muotibrändejä, joita et löydä ketjuliikkeistä. Tässä osa jännittävistä tuotemerkeistämme – myymälässä on usein myös pieniä erikoiseriä, jotka vaihtuvat tiuhaan.
Kannattaa siis tulla tutustumaan!


Valikoimassamme mm. 

More & More

Street One

Cecil

MAC

Holebrook

Levete

Lounge Nine

Mos Mosh

Claire

Milano

Cream

Boheme

Peura

Re Design kengät ja laukut

Victoria tennarit

Sheperd of Sweden

Asportuguesas

 


Holebrook

Holebrook

Holebrook-neuleet ovat kestäviä, eettisiä ja ajattomia. Holebrookin mallisto saa inspiraationsa Ruotsin saaristomaisemasta, ja tuotteiden olemus on sekä ajaton että kestävä. Valmistuksessa pyritään käyttämään mahdollisimman luonnonmukaisia materiaaleja. Suurin osa malleista on puuvillaa – pääosin luomulaatuista, ja kaikki tuotteet valmistetaan Euroopassa.

More & More

More & More

More & More on saksalainen vaatemerkki, joka on ollut valikoimassamme yli 20 vuotta. Mallisto on city-ihmisen pukeutumiseen suunnattu, istuva ja hyvälaatuinen.

Cream
Cream

Cream on ihanan naisellinen ja hieman boheemi, kansainvälinen vaatemerkki. Rakkaus yksityiskohtiin näkyy kaikissa tuotteissa. Creamin boho-tyyli henkii mukavuutta, romantiikkaa, rohkeutta ja herkkyyttä yhtä aikaa. Luonnolliset ja joustavat materiaalit sekä taidokkaasti leikatut mallit tekevät vaatteista extramukavia käyttää.

Creamin mallistoon kuuluu myös kenkiä – tule Waatekammariin sovittelemaan ja totea itse kuinka kauniita, mukavia ja laadukkaita ne ovat!

MAC

MAC

Saksalainen housuvalmistaja MAC on ollut valikoimassamme yli kahdenkymmenen vuoden ajan. MAC ”ihmehousut” ovat lyöneet ällikällä sekä myyjät että ostajat; housut sopivat joka vartalolle. Upea laatu ja joustavuus saattavat aiheuttaa sen, että et enää muita housuja haluakaan!

Mos Mosh

Mos Mosh

Mos Moshin juju on istuvuudessa, upeissa yksityiskohdissa ja laadussa.
Täydelliset farkut tuntuvat hyvältä päällä, näyttävät trendikkäiltä – kestäen silti aikaa – ja saavat sinut tuntemaan itsesi naiselliseksi ja tyylikkääksi.