Pienestä Waate-Kammarista teet ihania löytöjä – valikoimassamme on useita jännittäviä muotibrändejä, joita et löydä ketjuliikkeistä. Tässä osa jännittävistä tuotemerkeistämme – myymälässä on usein myös pieniä erikoiseriä, jotka vaihtuvat tiuhaan. Kannattaa siis tulla tutustumaan!


Masai

Masai

Tanskalainen Masai on suosittu merkki, jonka vaatteet on suunniteltu näyttäville naisille. Upeat vaihtuvat kankaat ja kuosit tuovat joka sesonkiin elävyyttä – ja vaatteissa on aina jokin juju! Masain ainutlaatuisen tyylin tunnistaa kiehtovista ja monipuolisista vaatteista, kauniista kuvioinneista ja laadukkaista materiaaleista.

Oui

Oui

Oui on naisellinen saksalainen vaatemerkki, joka on tunnettu mm. kauniista neuleistaan. Leikkisä, värikäs ja naisellinen tyyli syntyy vuosikymmenten kokemuksella – perheyritys on toiminut eurooppalaisen naisen vaatettajana jo vuosikymmenten ajan.

Holebrook

Holebrook

Holebrook-neuleet ovat kestäviä, eettisiä ja ajattomia. Holebrookin mallisto saa inspiraationsa Ruotsin saaristomaisemasta, ja tuotteiden olemus on sekä ajaton että kestävä. Valmistuksessa pyritään käyttämään mahdollisimman luonnonmukaisia materiaaleja. Suurin osa malleista on puuvillaa – pääosin luomulaatuista, ja kaikki tuotteet valmistetaan Euroopassa.

More & More

More & More

More & More on saksalainen vaatemerkki, joka on ollut valikoimassamme yli 15 vuotta. Mallisto on city-ihmisen pukeutumiseen suunnattu, istuva ja hyvälaatuinen.

CreamCream

Cream on ihanan naisellinen ja hieman boheemi, kansainvälinen vaatemerkki. Rakkaus yksityiskohtiin näkyy kaikissa tuotteissa. Creamin boho-tyyli henkii mukavuutta, romantiikkaa, rohkeutta ja herkkyyttä yhtä aikaa. Luonnolliset ja joustavat materiaalit sekä taidokkaasti leikatut mallit tekevät vaatteista extramukavia käyttää.

Creamin mallistoon kuuluu myös kenkiä – tule Waatekammariin sovittelemaan ja totea itse kuinka kauniita, mukavia ja laadukkaita ne ovat!

MAC

MAC

Saksalainen housuvalmistaja MAC on ollut valikoimassamme yli viidentoista vuoden ajan. MAC ”ihmehousut” ovat lyöneet ällikällä sekä myyjät että ostajat; housut sopivat joka vartalolle. Upea laatu ja joustavuus saattavat aiheuttaa sen, että et enää muita housuja haluakaan!

Mos Mosh

Mos Mosh

Mos Moshin juju on istuvuudessa, upeissa yksityiskohdissa ja laadussa.
Täydelliset farkut tuntuvat hyvältä päällä, näyttävät trendikkäiltä – kestäen silti aikaa – ja saavat sinut tuntemaan itsesi naiselliseksi ja tyylikkääksi.

Muut tuotemerkit

  • Re:Designed
  • Denim Hunter
  • Boheme
  • Street One
  • Marc O’Polo
  • Claire
  • Tramontana
  • sekä paljon muuta…